Aktualno

Pregledovalnik okoljskih podatkov

JP Vodovod-Kanalizacija, vodilni partner projekta INCOME, obvešča, da je pregledovalnik okoljskih podatkov, ki je zbirka osnovnih podatkov za upravljanje z vodnimi viri mesta Ljubljana, odslej dostopen strokovni in splošni javnosti na tem mestu.

Na topografskih podlogah, ki omogočajo orientacijo v prostoru in kartografskih osnovah, kot so osnovna geološka karta in meje vodovarstvenih območij,  pregledovalnik ponuja pregled potencialnih onesnaževalcev v vodovarstvenem prostoru vodnih virov mesta Ljubljana, osnove tehnične podatke hidrogeoloških objektov, pregled koncentracij relevantnih onesnaževal na določeno lokacijo, kakor tudi časovne nize meritev gladin podzemne vode.

Omogočen je izvoz podatkov za nadaljnjo obdelavo.

Pregledovalnik okoljskih podatkov je pilotni primer metapodatkovne baze za namene upravljanja vodnih virov za celotno slovensko ozemlje.

Prepričani smo, da bo uporaba okoljskega pregledovalnika omogočila odločitve, ki bodo osnova za trajnostno ravnanje z vodnimi viri.

Spletno mesto projekta INCOME - www.life-income.si.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n