Aktualno

Pitniki v Ljubljani so pričeli z obratovanjem

Z obratovanjem so pričeli pitniki na naslednjih lokacijah:  

  1. Cankarjev vrh - pri gostilni Rožnik,
  2. Hribarjevo nabrežje - ob kavarni Pločnik,
  3. park Tivoli - igrišče,
  4. Pogačarjev trg - pod Škofijskim dvorcem,
  5. Stari trg - ob gostinskem lokalu Romeo,
  6. Stritarjeva ulica - nasproti Mestne hiše,
  7. Tisnikarjeva ulica - ob Koseškem bajerju,
  8. Zoisova ulica - ob Križankah,
  9. Zupančičeva jama - otroško igrišče Navje.

Rezultati nadzora pitne vode z dne 14.4. in 15.4.2011 kažejo, da je pitna voda na vseh odvzemnih mestih pitnikov skladna z določbami Pravilnika o pitni vodi (Ur.l. RS 19/04, 35/04, 26/06, 92/06, 25/09).

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n