Aktualno

Pitniki ob PST

Obiskovalci zelenega obroča mesta, PST-ja, ste v preteklih tednih prav gotovo opazili, da so se pitnikom na zelenih parkovnih površinah pridružili še novi. Ob PST-ju jih najdete na naslednjih lokacijah:

Dolgi most, Cesta na Brdo, Kmečka pot,Tomačevska cesta, Leskoškova cesta, Litijska cesta, Uršičev štradon in Pod gabri.

Aktualne informacije o pitnikih do dostopne na spletni strani tukaj, ne pozabite pa, da si pot do najbližjega pitnika lahko poiščete z mobilno aplikacijo Tap Water Ljubljana.

Že uporabljate mobilno aplikacijo Tap Water Ljubljana?

          iOS                                                              Android

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n