Aktualno

Opravičilo za zamude pri odvozu in prošnja za odstranitev snega ob zabojnikih

Spoštovani uporabniki in uporabnice,

opravičujemo se, ker smo zaradi snega oz. sneženja ta teden na nekaterih območjih zamujali z odvozom odpadkov.

Poleg tega vljudno prosimo vse, ki še niste očistili snega ob in na zabojniku za odpadke, da to storite pred naslednjim rednim odvozom.

Tako nam boste omogočili dostop do zabojnikov in njihovo praznjenje, obenem pa preprečili lomljenje njihovih pokrovov.

Naši delavci imajo zaradi zasneženih zabojnikov velike težave z dostopom in vlečenjem zabojnikov, ponekod pa so zabojniki celo nedostopni.

 

Hvala za razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n