Aktualno

Odgovor na pisno svetniško vprašanje gospoda Aleša Primca, Mestnega svetnika stranke Glas za otroke in družine

JP VOKA SNAGA je 31. 1. 2024 s strani gospoda Aleša Primca, Mestnega svetnika stranke Glas za otroke in družine, prejelo pisno svetniško vprašanje ˝Zastrupitev pitne vode v vodarni Hrastje˝.
Njegovo vprašanje in naš odgovor v celoti objavljamo v nadaljevanju.

Datoteke
PDF icon Vprašanje gospoda Aleša Primca, Mestnega svetnika stranke Glas za otroke in družine [pdf | 341,5 KB]
PDF icon Odgovor na pisno svetniško vprašanje [pdf | 302,3 KB]
PDF icon Priloga 1 [pdf | 7,1 MB]
PDF icon Priloga 2 [pdf | 6,5 MB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n