Aktualno

Od 15. aprila zbirni center Barje ponovno odprt

Od srede, 15. aprila 2020, bo zbirni center Barje ponovno odprt. Odpadke iz gospodinjstev bomo sprejemali ob delovnikih med 14. in 20. uro in ob sobotah med 8. in 20. uro.

Zaradi preprečevanja širjenja okužbe bodo uporabniki morali nositi svoje zaščitne maske in rokavice ter vzdrževati predpisano varnostno razdaljo. Promet oziroma vstop v zbirni center bodo usmerjali varnostniki in ker se pri dovozu v zbirni center lahko pojavijo zastoji, uporabnike prosimo za strpnost in striktno upoštevanje navodil. Zaradi lažjega in hitrejšega odlaganja odpadkov naj občani odpadke ustrezno pripravijo in razvrstijo že doma. Za zeleni odrez in kosovne odpadke smo vzpostavili dodaten prostor, zato uporabnike, ki bodo pripeljali tovrstne odpadke prosimo, da spremljajo posebne označevalne table in se že v krožišču pravilno razvrstijo. Odprti bodo tudi primestni zbirni centri, in sicer po dosedanjem običajnem urniku. Tudi v teh zbirnih centrih bo veljal poseben režim, med drugim bo vstop omogočen največ dvema voziloma hkrati.

Zbirni center Povšetova za zdaj ostaja zaprt. Vse občane in občanke pozivamo, naj odpadkov, ki ne spadajo v domače zabojnike, ne puščajo na ulicah, poleg zabojnikov ali v naravi in da so spoštljivi do okolja, drugih občanov in komunalnih delavcev. Izredne razmere terjajo prilagoditev navad nas vseh, pri čemer sta spoštovanje in solidarnost do sočloveka zdaj še toliko pomembnejša, da naše okolje ostane urejeno in varno.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n