Aktualno

Obvestilo uporabnikom vodovodnega in kanalizacijskega omrežja, prizadetim v poplavah 2023

Obvestilo uporabnikom vodovodnega in kanalizacijskega omrežja, prizadetim v poplavah 2023

 

Uporabnike vodovodnega in kanalizacijskega omrežja, ki so jih prizadele poplave v avgustu 2023, obveščamo, da bomo izstavitev vašega mesečnega računa za avgust in september 2023 prilagodili. Z namenom pomoči za dotična odjemna mesta bomo znesek na položnici zmanjšali, in sicer za obseg storitev vodarine, odvajanja in čiščenja komunalne in padavinske vode ter storitve za greznice in male komunalne čistilne naprave. Račune za mesec avgust in september z upoštevano pomočjo bomo izstavili do konca meseca.

 

Naše ekipe se že od prvega dne skupaj s predstavniki civilne zaščite trudijo sanirati posledice poplav, ki so zajele tudi del območja v našem upravljanju. Samo v času praznikov smo iz Ljubljane, Medvod, Cerkelj na Gorenjskem, Dobrove, Polhovega Gradca in Dola pri Ljubljani odstranili 840 ton kosovnih odpadkov, nato pa še samo z območja Sneberij dodatnih 530 ton gradbenih odpadkov. Omogočili smo, da so lahko tudi oškodovanci iz občin, kjer ne izvajamo javne službe, oddali v poplavi poškodovane predmete. Do konca avgusta smo tako odstranili kar 6600 ton odpadkov.

 

Za dodatne informacije smo dosegljivi na telefonski številki 080 86 52 oziroma 01 58 08 100 ali na elektronskem naslovu vokasnaga@vokasnaga.si.

 

Zavedamo se, da bo odpravljanje posledic poplav potekalo še kar nekaj časa, zato je pomembno, da medsebojna pomoč in solidarnost še naprej ostaneta v ospredju.

 

JP VOKA SNAGA

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n