Aktualno

Obvestilo občanom Medvod o napaki pri tiskanju računov za ravnanje z odpadki

Obveščamo vas, da je pri tiskanju mesečnih računov za ravnanje z odpadki prišlo do napake. Nekateri občani Medvod ste v poštni nabiralnik namesto enega pomotoma prejeli dva popolnoma enaka računa za ravnanje z odpadki, in sicer za obračunsko obdobje – mesec april 2022.

 

Napaka pri tiskanju ne bo vplivala na plačilo. Podvojena računa sta popolnoma enaka, vodena pod isto številko z istim sklicem. Če položnice plačujete prek direktne obremenitve oziroma trajnika, bo vaš račun obremenjen samo enkrat. Če položnice plačujete ročno, znesek plačajte oziroma nakažite samo enkrat.

 

Za napako in s tem povzročene nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo.

 

Za dodatne informacije lahko pokličete naš Center za podporo in pomoč uporabnikom na telefonsko številko 01 477 96 00 ali nam pišete na e-naslov vokasnaga@vokasnaga.si.

 

Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n