Aktualno

Obvestilo o spremembi urnika praznjenja zabojnikov za biološke odpadke

Obvestilo o spremembi urnika praznjenja zabojnikov za biološke odpadke

 

Ker na nekaterih območjih spreminjamo dneve odvoza bioloških odpadkov vas prosimo, da preverite urnik praznjenja vašega zabojnika. To lahko storite na več načinov, in sicer:

 

  • na položnici, kjer so zapisani datumi praznjenja vaših zabojnikov za tekoči mesec;
  • prek spletne aplikacije Moji odvozi, ki jo najdete na spletni strani www.mojiodpadki.si, kjer si urnik praznjenja svojih zabojnikov lahko tudi natisnete;
  • prek brezplačnega SMS-opomnika, ki vas dan pred praznjenjem posameznega zabojnika opozori na odvoz (uredite ga prek spletne aplikacije Moji odvozi);
  • prek brezplačne mobilne aplikacije Moji odpadki, ki si jo lahko naložite prek spletne strani www.mojiodpadki.si;
  • pokličite nas v naš Center za podporo in pomoč uporabnikom na telefonsko številko 01 477 96 00;
  • pišite nam na e-naslov vokasnaga@vokasnaga.si in seveda pripišite svoj naslov.

 

S 1.1.2020 bomo v občini Cerklje na Gorenjskem v zimskem obdobju (1. 11. – 31. 3.) biološke odpadke odvažali enkrat na tri tedne, v občinah Ig, Škofljica in Dol pri Ljubljani pa enkrat na 14 dni. V poletnem obdobju (1. 4. – 31. 10) bomo odslej v vseh primestnih občinah zabojnike za biološke odpadke praznili enkrat tedensko. Zaradi tega se bo spremenil tudi znesek na položnici. Formulo za mesečni obračun storitev ravnanja z odpadki za uporabnika najdete na naši spletni strani www.vokasnaga.si v rubriki Pogosta vprašanja.

 

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n