Aktualno

Obvestilo o nedelovanju brezembalažnega avtomata BERT

Spoštovana uporabnica, spoštovani uporabnik,

obveščamo vas, da zaradi preventivnih ukrepov v zvezi s preprečevanjem širjenja koronavirusa brezembalažni avtomat BERT do nadaljnjega ne bo obratoval.

Za dodatne informacije lahko pokličete naš Center za podporo in pomoč uporabnikom na telefonsko številko 01 477 96 00 ali nam pišete na e-naslov vokasnaga@vokasnaga.si.

Brezembalažni prodajni avtomat Bert na osrednji ljubljanski tržnici.
Brezembalažni avtomat Bert do nadaljnega ne obratuje. Foto: V. Rotar

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n