Aktualno

Objavljeno je letno poročilo o skladnosti pitne vode v 2020

Vsem uporabnicam in uporabnikom sporočamo, da smo pripravili letno poročilo o skladnosti pitne vode na oskrbovalnih območjih v našem upravljanju v letu 2020.

V okviru notranjega nadzora je bilo v letu 2020 na vseh oskrbovalnih območjih, kjer izvajamo gospodarsko javno službo oskrbe s pitno vodo, odvzetih 2555 vzorcev za redna mikrobiološka in 885 vzorcev za redna fizikalno-kemijska preskušanja ter 42 vzorcev za občasna mikrobiološka in fizikalno-kemijska preskušanja. Neskladnih je bilo 72 vzorcev pitne vode, odvzetih v okviru mikrobioloških preskušanj, v okviru fizikalno-kemijskih pa neskladnosti niso bile ugotovljene. Nevarnosti za zdravje uporabnikov ni bilo.

Oskrba s pitno vodo v letu 2020 je potekala zanesljivo in varno, epidemija koronavirusa na varnost oskrbe s pitno vodo ni vplivala.

Letno poročilo, pripravljeno skladno z določbami Pravilnika o pitni vodi (Ur. l. RS, št. 19/04, 35/04, 26/06, 92/06, 25/09, 74/15, 51/17), je uporabnikom pitne vode stalno dostopno na spletnem mestu www.vokasnaga.si/informacije/kaksno-vodo-pijemo, kjer so na voljo tudi drugi pomembnejši podatki o oskrbi s pitno vodo.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n