O družbi

Objava desetih prostih delovnih mest: KOMUNALNI DELAVEC (M/Ž)

Želite delati v dinamičnem in prijetnem delovnem okolju?
Želite postati član ustvarjalnega in visoko strokovnega tima?
Potem se nam pridružite, k sodelovanju vabimo:

KOMUNALNE DELAVCE (M/Ž)

(deset prostih delovnih mest)
v DE Odvoz, Sektorja za zbiranje odpadkov.

Delo obsega: dela pri odvozu komunalnih odpadkov, pranje in čiščenje zabojnikov, dela na popravilu zabojnikov, dela pri izgradnji in vzdrževanju deponijskih polj in ostalih objektov na odlagališču, usmerjanje vozil do mesta praznjenja ter praznjenje vozil. Od vas pričakujemo izpolnjevanje naslednjih pogojev:

  • II. st. strokovne izobrazbe – končana osnovna šola.

Postopek izbora vključuje tudi praktični preizkus. Z izbranim kandidatom bomo sklenili pogodbo o zaposlitvi za določen čas enega leta, zaradi začasno povečanega obsega dela, s polnim delovnim časom.

Vaše pisne prijave z dokazili pošljite na naslov:

JP VOKA SNAGA d.o.o.
Vodovodna cesta 90
1000 Ljubljana
z obveznim pripisom delovnega mesta ''razpis KOMUNALNI DEL. – ODVOZ''

ali na e-naslov: tanja.ulcar@vokasnaga.si.

Za morebitne dodatne informacije vam je na voljo Tanja Ulčar, tel. št. 01 58 08 242.

 

Zaposlujemo po načelu nediskriminatornosti in enakih možnosti!

V tej objavi uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženske in moške.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n