O družbi

Nadzornika elektro naprav (m/ž)

Želite delati v dinamičnem in prijetnem delovnem okolju? Želite postati član ustvarjalnega in visoko strokovnega tima? Potem se nam pridružite, k sodelovanju vabimo:

NADZORNIKA ELEKTRO NAPRAV (M/Ž)

v Službi vzdrževanja vodarn, Sektorja vodovoda.

Delo obsega izvajanje dnevne razporeditve delavcev, evidenca opravljenega dela, izpolnitev stroškovnika delovnih nalogov in samostojno izvajanje vseh vrst zahtevnih elektro vzdrževalnih del na vodovodnih objektih in na vodovodnem omrežju.

Od vas pričakujemo izpolnjevanje naslednjih pogojev:

  • V. st. strokovne izobrazbe – elektro smeri ( jaki tok)
  • najmanj 3 leta delovnih izkušenj pri montaži in vzdrževanju elektroinštalacij ali elektro opreme in drugih elektro montažerskih delih;
  • vozniški izpit B kategorije;
  • poznavanje dela z računalnikom v okolju Windows;
  • želeno dodatno znanje: nacionalna poklicna kvalifikacija - Preglednik manj zahtevnih električnih inštalacij in inštalacij zaščite pred delovanjem strele.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas, s poskusnim delom v trajanju dveh (2) mesecev, s polnim delovnim časom.

Vaše pisne prijave z dokazili pričakujemo do vključno 20. 09. 2019 na naslov:

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o.

Služba za kadrovske in splošne zadeve

Verovškova ulica 70

1000 Ljubljana

s pripisom ''razpis JP VOKA SNAGA d.o.o.''

ali na e-naslov: tanja.ulcar@jhl.si.

Za morebitne dodatne informacije vam je na voljo Tanja Ulčar, tel. št. 01 474 08 61.

 

Zaposlujemo po načelu nediskriminatornosti in enakih možnosti! V tej objavi uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženske in moške.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n