Aktualno

Na Brezovici uspešno nad nepravilno ločevanje odpadkov v večstanovanjskih stavbah

Med nadzorom nad odlaganjem in ločevanjem komunalnih odpadkov v dveh večstanovanjskih stavbah v Občini Brezovica, so inšpektorji Medobčinskega inšpektorata in redarstva občin Vrhnika, Brezovica, Dobrova – Polhov Gradec, Borovnica, Log – Dragomer, Horjul skupaj z izvajalcem javne službe Snaga d. o. o. ugotovili, da nekateri stanovalci večstanovanjskih stavb odpadkov ne ločujejo.

Datoteke
PDF icon Na Brezovici uspešno nad nepravilno ločevanje odpadkov v večstanovanjskih stavbah [pdf | 129,8 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n