O družbi

Monterja II (m/ž) - 2 prosti delovni mesti

Želite delati v dinamičnem in prijetnem delovnem okolju? Želite postati član ustvarjalnega in visoko strokovnega tima? Potem se nam pridružite, k sodelovanju vabimo:

MONTERJA II (M/Ž) (dve prosti delovni mesti)

v Službi vzdrževanja vodovodnega omrežja, Sektorja vodovoda.

Delo obsega samostojno opravljanje vseh vrst zahtevnih in nezahtevnih del na omrežju vodovodnega sistema, izpolnjevanje delovnih nalogov in evidenc opravljenega dela.

Od vas pričakujemo izpolnjevanje naslednjih pogojev:

  • IV. st. strokovne izobrazbe – kovinarske ali druge ustrezne smeri;
  • najmanj 1 leto delovnih izkušenj s področja;
  • vozniški izpit B kategorije;
  • sposobnost za fizično delo.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas, s poskusnim delom v trajanju dveh (2) mesecev, s polnim delovnim časom.

Vaše pisne prijave z dokazili pričakujemo do vključno 20. 09. 2019 na naslov:

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o.

Služba za kadrovske in splošne zadeve

Verovškova ulica 70

1000 Ljubljana

s pripisom ''razpis JP VOKA SNAGA d.o.o.''

ali na e-naslov: bostjan.ficko@jhl.si.

Za morebitne dodatne informacije vam je na voljo Boštjan Ficko, tel. št. 01 474 08 65.

Zaposlujemo po načelu nediskriminatornosti in enakih možnosti! V tej objavi uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženske in moške.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n