O družbi

Mojstra servisne delavnice (m/ž)

Želite delati v dinamičnem in prijetnem delovnem okolju? Želite postati član ustvarjalnega in visoko strokovnega tima? Potem se nam pridružite, k sodelovanju vabimo:

MOJSTRA SERVISNE DELAVNICE (M/Ž)

v DE Odvoz, Sektorja za zbiranje odpadkov.

Delo obsega opravljanje del v papirni delavnici: ročna izdelava papirja različnih velikosti in gramatur iz invazivnih rastlin, razvoj in izdelava papirnih izdelkov in izdelkov iz invazivnih rastlin, skrb za papirno delavnico, vodenje evidenc masnih tokov in porabe resursov, vodenje delavnic za občane, skrb za material in spremljanje zalog potrebnega materiala, izobraževanja na temo izdelave papirja, druga dela po nalogu nadrejenega.

Od vas pričakujemo izpolnjevanje naslednjih pogojev:

  • V. st. strokovne izobrazbe – tehnične smeri;
  • najmanj 1 leto delovnih izkušenj na enakih oz. podobnih delih;
  • komunikativnost in samoiniciativnost.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili pogodbo o zaposlitvi za določen čas trajanja projekta Applause, zaradi začasno povečanega obsega dela, s poskusnim delom v trajanju dveh (2) mesecev in s polnim delovnim časom.

Vaše pisne prijave z dokazili pričakujemo do vključno 20. 09. 2019 na naslov:

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o.

Služba za kadrovske in splošne zadeve

Verovškova ulica 70

1000 Ljubljana

s pripisom ''razpis JP VOKA SNAGA d.o.o.''

ali na e-naslov: tanja.ulcar@jhl.si.

Za morebitne dodatne informacije vam je na voljo Tanja Ulčar, tel. št. 01 474 08 61.

Zaposlujemo po načelu nediskriminatornosti in enakih možnosti! V tej objavi uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženske in moške.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n