Aktualno

Kam z odsluženimi novoletnimi smrečicami?

Po praznikih se marsikdo sprašuje, kam z odsluženim novoletnim drevescem. Zelo pomembno je, da odslužene smrečice končajo v pravih zabojnikih: naravne v zabojnikih za biološke odpadke oziroma v zabojnikih za zeleni odrez v zbirnih centrih, umetne/plastične pa v ustreznem zabojniku v zbirnih centrih. Plastične smrečice Voka Snaga enako kot druge ločeno zbrane odpadke preda podjetjem, ki poskrbijo za ustrezno predelavo. Iz naravnih smrečic pa nastanejo lesni sekanci, ki gredo bodisi v energijsko izrabo bodisi v kompostiranje.

V Voki Snagi pa vse občane prosimo, da še uporabne smrečice iz umetne mase prinesejo v Center ponovne uporabe na Povšetovo 4 (ali pa v ZC Barje odložijo v poseben, ponovni uporabi namenjen kotiček). Enako lahko storite tudi z lučkami, okraski in podobnim.

Foto: Jaka Gasar

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n