Aktualno

Kako je z novimi zabojniki in novimi urniki v občini Velike Lašče?

Uporabniki ste nove zabojnike za embalažo že dobili, Snaga pa vam jih bo prvič izpraznila po 8. oktobru. Po novem bo pri vas odvoz odpadkov potekal enkrat tedensko na isti dan kot doslej, vendar izmenično glede na vrsto odpadka: ob lihih tednih vam bodo odpeljali embalažo, ob sodih tednih pa preostanek odpadkov. Vsako vrsto odpadka vam bo Snaga torej odpeljala enkrat na 14 dni, po 1. marcu 2013 pa enkrat na tri tedne.

Do spremembe sistema bo Snaga embalažo, zbrano v zbiralnicah, odvažala enako kot doslej, nato pa istočasno kot s prevzemnih mest.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n