Aktualno

Javna stranišča odprta med 10. in 18. uro

Od 18. maja naprej so ponovno odprta vsa ljubljanska javna stranišča.
Delovni čas stranišč je od 10. do 18. ure.

V skladu z usmeritvami Vlade Republike Slovenije in Mestne občine Ljubljana uporabnike prosimo, da pri  uporabi javnih sanitarij upoštevajo spodaj navedene ukrepe.

  1. Ne vstopajte, če ste bolni.
  2. V sanitarije vstopajte posamično.
  3. Ob vhodu in izhodu si umijte roke v skladu z navodili.
  4. Obvezna je uporaba obrazne maske.
  5. Upoštevajte varnostno razdaljo vsaj 2 metra.
  6. Upoštevajte higieno kašlja.
  7. Ne dotikajte se oči, nosu in ust.

Uporabnikom so na voljo tekoča voda, milo in papirnate brisače za enkratno uporabo. Čiščenje in razkuževanje izvajamo vsako uro, sanitarije stalno zračimo, sušilniki za roke so izključeni.

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n