Aktualno

Izšla je zloženka z naslovom Izboljšujemo kanalizacijo za čistejšo Ljubljanico

Projekt Izboljšava hidravličnega delovanja kanalizacijskega sistema v Ljubljani, ki je potekal od leta 2008 in ga financirata EU iz Kohezijskega sklada in Mestna občina Ljubljana, se zaključuje. 

Naslov predstavitvene zloženke projekta Izboljšujemo kanalizacijo za čistejšo Ljubljanico že sporoča ključni cilj projekta, v zloženki pa najdete tudi informacije, katere objekte smo v okviru projekta zgradili in čemu služijo.

Novozgrajeni objekti predstavljajo del kanalizacijskega sistema mesta Ljubljana in prehajajo v upravljanje JP Vodovod-Kanalizacija.

Spletno mesto projekta: www.ljubljana-kanalizacija.si

Datoteke
PDF icon Izboljšujemo kanalizacijo za čistejšo Ljubljanico [pdf | 568,9 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n