Aktualno

Izšla je zloženka o malih komunalnih čistilnih napravah, manjših od 50 PE

Okoljska zakonodaja predpisuje leto 2017 kot zadnji rok za izgradnjo kanalizacije.

Ali veste, da izgradnja kanalizacije ni predvidena povsod? Na območjih z nižjo gostoto poselitve, kjer kanalizacija ne bo izgrajena, morajo lastniki obstoječih greznic le-te zamenjati z malo komunalno čistilno napravo (MKČN) ali neprepustno greznico, kar je manj sprejemljiva rešitev. Zloženka prinaša informacije o tem, kako deluje MKČN, da njena vgradnja zniža okoljsko dajatev, na kaj je treba biti pozoren pred odločitvijo o vgradnji in kako jo je potrebno vzdrževati.

Izdajo nove zloženke posvečamo 5. juniju, svetovnemu dnevu okolja in Dnevu reke Save, ki ga 1. junija obeležujemo na predlog držav pogodbenic Okvirnega sporazuma o Savskem bazenu iz leta 2007.

Novo zloženko naročite v tiskani obliki na e-naslovu: voka@vo-ka.si in poslali vam jo bomo na želeni poštni naslov.

Vabljeni tudi k ogledu drugih informativnih in izobraževalnih gradiv.

Datoteke
PDF icon Zloženka: Male komunalne čistilne naprave, manjše od 50 PE [pdf | 153,3 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n