Aktualno

Izkoristite 50% popust za nakup Komposta RASTKO

Pri nakupu komposta Rastko v 50-litrskih vrečah se kupcem prizna popust v višini 50% na redno ceno.

Popust velja pri nakupu najmanj dveh kosov oziroma vreč komposta Rastko.

Akcija velja do razprodaje zalog.

 

Kompost Rastko lahko po akcijski ceni prevzamete na dveh lokacijah v Ljubljani:

  •  v Centru ponovne uporabe na Povšetovi ulici 4 (od torka do sobote od 9h do 17h); povezava do lokacije: Klik
  • v Zbirnem centru Barje na Cesti dveh cesarjev 101 (od ponedeljka do petka od 6h do 20h in ob sobotah od 6h do 14h); povezava do lokacije: Klik

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n