Aktualno

Iščemo več novih sodelavcev

Smo družbeno odgovorno podjetje, ki zagotavlja kakovost bivanja v Mestni občini Ljubljana z okolico ter prijetno delovno okolje svojim sodelavkam in sodelavcem. 

Iščemo:

- strokovnega sodelavca/ko za pogon in vzdrževanje,

- vzdrževalca/ko in

- komunalnega delavca/ko v Sektorju za obdelavo odpadkov,

- voznika/co komunalnega vozila in

- naravovarstvenega nadzornika/co v Sektorju za urejanje javnih površin ter

- odčitalca v Službi za obračun storitev in reklamacij


Za več podrobnosti obiščite www.vokasnaga.si/zaposlimo

Preverite tudi ostala delovna mesta v Skupini Javni holding Ljubljana:

Javni holding Ljubljana

Energetika Ljubljana

Ljubljanski potniški promet

Ljubljanska parkirišča in tržnice

Žale

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n