Aktualno

Informacije za uporabnike pitne vode glede na zahteve 18. člena Uredbe o pitni vodi - Priloga 4

18. člen Uredbe o pitni vodi (Ur. l. RS, št. 61/2023, v nadaljevanju Uredba), ki je stopila v veljavo junija letos, narekuje, da so uporabnikom pitne vode na voljo posodobljene spletne informacije o pitni vodi v skladu s Prilogo 4 te Uredbe.

Vse že doslej dostopne informacije smo zdaj zbrali na tem mestu. Vabimo vas, da se z njimi seznanite. 

Za morebitna vprašanja lahko pokličete na brezplačno modro številko 080 8652, pritisnite 1 in zatem 7. 

Pišete nam lahko na naslov vokasnaga@vokasnaga.si

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n