Aktualno

INCOME - LIFE07 ENV/SLO/000725

V JP VODOVOD-KANALIZACIJA smo kot vodilni partner v letu 2009 pričeli z izvajanjem projekta »Improved management of contaminated aquifers by integration of source tracking, monitoring tools and decision strategies«, skrajšano INCOME, ki ga je kandidirala Republika Slovenija na podlagi Razpisa za zbiranje predlogov programa LIFE+2007 Evropske komisije, Generalnega Direktorata za okolje.

Projektno skupino sestavljajo še projektni partnerji iz Slovenije: Geološki zavod Slovenije, Geografski inštitut Antona Melika SAZU, Agencija RS za okolje in partnerja iz Nemčije: Tehnična univerza iz Darmstadta in podjetje Geo-Log iz Braunschweiga. Sofinancerja projekta sta Mestna občina Ljubljana in Ministrstvo za okolje in prostor.

Cilj projekta je vzpostaviti ustrezne mehanizme za dolgoročno ohranitev kakovosti vodnih virov v Ljubljani, rešitve pa bodo prenosljive tudi v druga okolja.

Več informacij najdete na spletnem mestu: www.life-income.si, za vsa vaša vprašanja pa smo na razpolago na e-naslovu voka@vo-ka.si.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n