Aktualno

Evropski projekt MAURICE

S 1.4.2023 smo v sklopu programa: Interreg SREDNJA EVROPA 2021 – 2027 pričeli z novim evropskim projektom MAURICE z naslovom Upravljanje mestnih vodnih virov v srednji Evropi ob soočanju s podnebnimi spremembami.

S pomočjo tega projekta bomo pridobili orodja za boljše upravljanje z vodnimi viri in padavinskimi odpadnimi vodami. Med drugim bomo v Tivoliju zgradili tudi pilotni projekt ponikovalnega polja, s katerim bomo preverili različne učinke takega ukrepa na slabo prepustnih tleh.

O nadaljnjih aktivnostih na projektu vas bomo obveščali.

 

Več informacij najdete tukaj: http://www.vokasnaga.si/mednarodni-projekti

Datoteke
PDF icon MAURICE [pdf | 1,6 MB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n