Aktualno

Dodatni prostor za oddajo zelenega odreza, kosovnih in gradbenih odpadkov ponovno na voljo

Na poti od krožišča do zbirnega centra Barje je za zeleni odrez, kosovne odpadke, pohištveni les in gradbene odpadke ponovno vzpostavljen dodatni prostor, ki bo od meseca aprila obratoval ob sobotah med 8. in 16. uro. Na voljo bo torej že to soboto, 2. aprila. Za uporabnike, ki boste pripeljali te odpadke, bo oddaja hitrejša, razbremenili pa bomo tudi promet v zbirnem centru za oddajo preostalih vrst odpadkov (nevarni odpadki, električna in elektonska oprema, pnevmatike ...). Prosimo vas, da upoštevate prometni režim, ki je prikazan na spodnji fotografiji.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n