Aktualno

Dodatni prostor za oddajanje odpadkov pri ZC Barje do marca ne obratuje

Obveščamo vas, da od 1. decembra do 1. marca 2022 dodatni prostor za oddajanje odpadkov, ki smo ga vzpostavili na poti od krožišča do zbirnega centra Barje, ne obratuje.

Odpadke lahko pripeljete v zbirni center Barje, ki je odprt od ponedeljka do sobote med 6.00 in 18.00 uro.  V Ljubljani poleg zbirnega centra Barje deluje še zbirni center Povšetova, ki je odprt od torka do sobote med 11. in 18. uro. V zbirnem centru na Povšetovi ne sprejemamo azbestnih in gradbenih odpadkov (kamor spadajo opeka, omet, ploščice, sanitarna keramika, manjši kosi betona, izolacijski materiali, kot sta steklena volna in stirodur ...).

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n