Aktualno

Z odpadnim oljem v ljubljanski TUŠ

Naj vas spomnimo: odpadno jedilno olje je nevarni odpadek, zato ga ne smemo zlivati v kuhinjske odtoke, stranišče ali na kompost.

Prinesete ga lahko v zbirne centre, to soboto pa tudi v  TUŠ center Ljubljana (BTC). Tam vas pričakujejo med 10. in 13. uro.

Kaj se bo dogajalo? Za vas so pripravili nagradna vprašanja, kolo sreče, delavnico izdelovanja dišečih sveč iz odpadnega jedilnega olja. Da, prav ste prebrali: socialno podjetje BOLJE je izumilo inovativno in zabavno rešitev ponovne uporabe odpadnega olja, iz katerega v nekaj minutah nastane naravna in lepo dišeča sveča.

Se vidimo v soboto. Pa na olje ne pozabite :)

Sveče Bolje
Sveče Bolje (foto: Klemen Razinger)

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n