Aktualno

Spremenjeni dnevi odvoza odpadkov v delu ČS Sostro

V publikaciji »Napotki za ravnanje z odpadki 2013« je prišlo do napake pri urniku odvoza odpadkov na območju ČS Sostro. V publikaciji je zapisano, da imajo uporabniki, ki živijo na Cesti 13. julija od št. 50 naprej, v Podmolniku, Zagradišču (razen št. 12 in 12 a), na Kocijančičevi ulici in v Sadinji vasi od št. 121 naprej prosti Podmolniku)

prvo praznjenje zabojnikov za preostanek odpadkov po novem urniku v ponedeljek, 15. 4. 2013, in prvo praznjenje zabojnikov za embalažo v torek, 16. 4. 2013.

Odvoz obeh vrst odpadkov pa je na omenjenih naslovih ob sredah (skladno s koledarjem v publikaciji gledate oznako (sre A) za preostanek odpadkov in (sre B) za embalažo).  

Sporočamo vam, da bomo zabojnike za preostanek odpadkov tokrat izpraznili po urniku, ki je objavljen v publikaciji (preostanek odpadkov v ponedeljek, 15. 4. 2013, in embalažo v torek, 16. 4. 2013), nadaljnja praznjenja pa bodo potekala po spremenjenem urniku. Po pravilnem urniku bomo v sredo, 24. 4. 2013, praznili zabojnike za preostanek odpadkov, zabojnike za embalažo pa v sredo, 1. 5. 2013. Od maja bodo na hrbtni strani položnice zapisani datumi praznjenja vseh vaših zabojnikov za tekoči mesec.

Za vse nevšečnosti se vam opravičujemo in vas prosimo za razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n