Aktualno

Podpisana pogodba o sofinanciranju projekta Čisto zate

Župan Zoran Janković, ministrica za okolje in prostor Irena Majcen ter župana občin Medvode in Vodice Nejc Smole in Aco Franc Šuštar so 3. aprila 2018 podpisali pogodbo o sofinanciranju kohezijskega projekta Odvajanje in čiščenje odpadne vode na območju vodonosnika Ljubljanskega polja – Čisto zate.

Gre za največji kohezijski okoljski projekt v Sloveniji v obdobju 2014 do 2020 - ocenjena vrednost znaša kar dobrih 135,6 milijona evrov z DDV - v okviru katerega bomo v Ljubljani, Medvodah in Vodicah zgradili kanalizacijo, sekundarno kanalizacijo in zbiralnik ter nadgradili centralno čistilno napravo.

Župan Zoran Janković se je ob tej priložnosti zahvalil ministrici, županoma Vodic in Medvod ter sodelavcem v Mestni upravi in v javnem podjetju Vodovod – Kanalizacija, ki so pripomogli k uresničitvi tega, največjega kohezijskega projekta v državi, ter napovedal, da se bodo gradbena dela začela prihodnji teden. Prepričan je, da bodo dela opravljena kakovostno in v predvidenem roku.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n