Aktualno

Obiščite nas na Vrtu eksperimentov

Ta konec tedna, 3. in 4. junija 2018, vas vabimo, da nas med 10. in 18. uro obiščete na Vrtu eksperimentov, ki bo v okviru že 10. Znanstivala potekal na Stritarjevi ulici v Ljubljani.

V bližini Robbovega vodnjaka se bomo skupaj z vami učili o pomenu odgovornega ravnanja s pitno in odpadno vodo, se zabavali s Cevkovimi poskusi z vodo, spoznavali model vodonosnika Ljubljanskega polja in se pogovarjali o tem, od kod priteče pitna voda na vaše pipe in ali mogoče živite na vodovarstvenem območju. Pobliže boste spoznali podzemno vodo in druge skrivnosti, ki se skrivajo globoko v tleh, predvsem pa se naučili, kaj lahko sami storite za kakovostnejšo podzemno vodo.

Poskus ognjemet v vodi, foto: arhiv JP VO-KA.

Celoten program Znanstivala, ki ga z namenom promocije znanosti in izobraževanja organizira Hiša eksperimentov, si lahko ogledate na povezavi www.znanstival.si.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n