Aktualno

Dan odprtih vrat na Snagi - petek, 31. maj, ob 12. uri

V petek, 31. maja 2013, bomo ob 12. uri na Cesti dveh cesarjev 101 (Odlagališče Barje) na široko odprli svoja vrata vsem, ki želite spoznati, kaj in kako delamo.

Pripravili smo posebni enourni program, v okviru katerega bomo na zanimiv način prikazali sistem zbiranja in ravnanja z odpadki ter vam pokazali zbirni center, čistilno napravo, odlagališčno elektrarno, zbiralnike vod in črpališča ter druge objekte. Predstavili bomo tudi »tovarno za predelavo odpadkov« (nadgradnja Regijskega centra za ravnanje z odpadki Ljubljana – RCERO Ljubljana), ki bo sredi 2015 začela sprejemati prve odpadke in bo iz obnovljivega bioplina proizvajala zeleno elektriko, iz odpadne embalaže pa sekundarno gorivo. Spoznali in ogledali si boste lahko tudi premično zbiralnico za zbiranje nevarnih odpadkov ter odpadne električne in elektronske opreme ter nekaj Snaginih  vozil (smetarsko vozilo na metan, vozilo za pranje zabojnikov, ulične pometače itd.).

Ker sta preprečevanje nastajanja odpadkov in ponovna uporaba še boljša izbira kot recikliranje, bi vas radi spodbudili, da s seboj prinesete vse tisto, česar ne potrebujete, bi pa morda prišlo prav komu drugemu (različne odslužene gospodinjske predmete – kuhinjske lonce, krožnike ipd., oblačila, obutev, igrače, posteljnino). Prav tako lahko s seboj prinesete tudi nevarne odpadke, odpadno elektroniko in odpadne CD/DVD-je, ki jih bomo skupaj odložili v zbiralnico nevarnih odpadkov oziroma v zbirni center.

Dan odprtih vrat je tudi priložnost, da občani takoj in iz prve roke dobite odgovore na vprašanja, kritike in predloge, povezane s spremembami sistema zbiranja odpadkov.

 Lepo vabljeni,

 direktor Janko Kramžar s sodelavci

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n